2021. június 19., szombat, Gyárfás napja

Címke: MLP

10 cikk 1/1 oldal

Leégett a DK központja, Gyurcsány pénzt gyűjt

A tűz idején a DK egyetlen munkatársa sem volt az irodákban, személyi sérülésről nem tudnak. A helyszínen tíz tűzoltógépjárművel mintegy negyven tűzoltó dolgozott.

Libsishow

Van annak valami diszkrét bája, amikor egy bukott szabad demokrata vezér nekiront saját egykori elnök- és harcostársának.

Besült a gigakoalíció

Mielőtt súlyának megfelelően értékelnénk a budapesti agglomeráció egyik kistelepülésén történteket, néhány alapvető megállapítást kell tennünk a józan eszünk megóvása érdekében.

Eltérő liberalizmusolvasatok

Az EU-nak közös menekültpolitikája van, de közös bevándorláspolitikája nincs, mert ez a kérdés a tagállamok hatáskörébe tartozik – jelentette ki Gulyás Gergely.

LMP-tagok adatai kerülnek az USA-ba

A PestiSrácok szerint súlyos jogi aggályokat vet fel az LMP internetes tagtoborzása, a jelentkezők adatait ugyanis a Google Forms alkalmazás az USA-ba továbbítja.

Az NVB elutasította az MLP kifogását a kampány miatt

Érdemi vizsgálat nélkül elutasította a Magyar Liberális Pártnak (MLP) a kvótareferendum kampánya miatt benyújtott kifogását csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság.

Az ellenzék tragédiája

Az ellenzék a következő képességbeli deficitek sorát bizonyította: önmeghatározás-, egység-, siker- és összességében kormányzóképtelenség

A HM visszautasítja a Liberálisok ügyvivőjének állítását

A Honvédelmi Minisztérium (HM) határozottan visszautasítja a Magyar Liberális Párt (MLP) ügyvivőjének állítását, a tárca cáfolja, hogy Simicskó István honvédelmi miniszter Oroszországgal kapcsolatosan megjegyzést tett volna Martin Stropnicky cseh védelmi miniszternek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.