2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: MKPK

20 cikk 1/2 oldal

Elhunyt Miklósházy Attila jezsuita püspök

Nyolcvanhét éves korában elhunyt Miklósházy Attila jezsuita püspök, aki 1989-től 2006-ig a külföldön élő magyar katolikusok püspöke volt – közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) vasárnap az MTI-vel.

Átadták a Szent Erzsébet rózsája-díjat

Horváth Kálmánné, a Győri Karitász önkéntese kapta idén a Szent Erzsébet rózsája-díjat, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) elismerését. A kitüntetést Veres András győri megyés püspök, a testület elnöke adta át szombat este a budapesti Szent István-bazilikában.

Tízmillió forintnyi gyorssegélyt küld Indonéziának az MKPK

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Állandó Tanácsa döntött arról, hogy tízmillió forintos gyorssegélyt folyósít az Indonéziát ért természeti katasztrófák által sújtott lakosság megsegítésére – közölte a szervezet szombaton az MTI-vel.

Az eucharisztia lesz az idei Katolikus Kulturális Hetek témája

Az eucharisztia lesz az idei Katolikus Kulturális Hetek témája - közölte Mohos Gábor, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára a testület nyári ülése után tartott sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

MKPK-titkár: lelki jelentősége van a tervezett lovári nyelvű misekönyvnek

Lelki igényt elégít ki tervezett lovári nyelvű misekönyv, amelynek elkészítésére munkacsoportot alakított a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) – mondta az MKPK titkára a testület téli rendes ülése után tartott csütörtöki sajtótájékoztatón Budapesten.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.