2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: mkke

8 cikk 1/1 oldal

Félezer program a jövő heti könyvfesztiválon

Mintegy 150 kiállító könyvkínálata és csaknem 500 program, köztük könyvbemutatók, dedikálások, felolvasások, író-olvasó találkozók, koncertek és kiállítások várják a közönséget április 20. és 23. között a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, a Millenárison, ahol idén 28 ország képviselteti magát – mondta el Kocsis András Sándor, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) elnöke szerdán Budapesten.

Átruházná a könyvesboltok bérleti jogát az üzemeltető cég

Az Alexandra könyvesboltokat üzemeltető Rainbow Üzletlánc Kft. készen áll a boltok bérleti jogának átruházására az arra igényt tartó kiadóknak, hogy elkerülje a boltok kiürítését – közölte a cég szerdán.

Az Alexandra haláltánca

Olyan területről van szó, ahol nem igazán következett be a rendszerváltás, az úgynevezett szakma mintegy 90 százalékban a markáns balliberális világhoz tartozik ma is.

Forgalomnövekedés és tiltakozás

Sajnálatos módon a hazai könyvkiadás is eltolódott a könnyedebb műfajok felé, a szakkönyvkiadás pedig támogatás híján ellehetetlenül.

A Klubrádió csőbe húzta Kukorellyt

A megvonást háromszor is elmondta a műsorvezető, pedig nem erről, hanem oda nem ítélésről van szó. Tudom, mert ott ültem az illetékes grémiumban.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.