2024. február 29., csütörtök, Szökőév napja

Címke: MKB

61 cikk 1/7 oldal

Kihívások a bankszektorban

Bencsik László szerint napjainkban a legnagyobb kihívást a jövedelmezőség elérése jelenti, ami a közhiedelemmel ellentétben kifejezetten alacsony a hazai bankrendszerben.

Változások az MKB tulajdonosi szerkezetében

Két lépésben átalakul a Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt. által kezelt Metis és Metis 2. Magántőkealapok tulajdonában lévő MKB-részvénycsomag tulajdonosi szerkezete.

Új rendszer az MKB-nál

Befejezte teljes számítástechnikai rendszerének cseréjét az MKB Bank, a korszerűsítéssel a cég vezetése a bank a jövőbeni versenyképességét alapozná meg. A többéves fejlesztést követő ötnapos átállás után az MKB várakozásai szerint új termékekkel állhat elő, miközben jelentősen csökkenteni tudja működési költségeit.

Több napig tartó informatika leállás lesz az MKB Banknál

Az MKB Bank új informatikai rendszer használatára áll át, amely a pénzintézet több napig tartó informatikai leállásával valósítható meg. Az informatikai leállás 2018. június 29. (péntek) 17:45 órától július 5. (csütörtök) reggel 8 óráig tart majd - ismertették a bank vezetői hétfőn Budapesten, sajtóbeszélgetésen.
61 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.