2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: Mirkóczki Ádám

63 cikk 1/7 oldal

Lyukra futott a Jobbik

Elutasította az illetékes hatóság a Jobbik által tett feljelentést, melyet a párt volt tagja, Szabó Balázst ellen tett sikkasztás gyanújával – értesült a Magyar Idők.

Ellenzéki provokáció Soros receptje szerint

Botrányos, színpadias elemeket sem nélkülöző jelenetek sorával folytatták tegnap a vasárnap megkezdett provokatív fellépésüket az MTVA óbudai székházában ellenzéki képviselők.

Mirkóczki Ádám: Hazudik az államtitkár

Hazugsággal vádolta meg Dömötör Csabát, a miniszterelnöki kabinetiroda parlamenti államtitkárát Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselője.

Dönthetnek a Jobbik elleni feljelentésről

A Fővárosi Főügyészséghez került Szabó Balázsnak, a szekszárdi Jobbik volt tagjának a párton belüli gyanús pénzmozgások miatt tett feljelentése – tudta meg a Magyar Idők.

Nem vagyunk szolgalelkűek

Ilyen kijelentéshez már nem is bátorság, hanem elképesztő önteltség, a hazai viszonyok ismeretének a teljes hiánya, a magyar emberek mérhetetlen lenézése, de legfőképpen pofa kell.

Új irányvonalról dönthet a Jobbik

Amennyiben sikerül elfogadtatni az új irányelvet, a Jobbik a hagyományos ellenzéki szerep betöltése helyett a jövőben ellenállóként tekinthet magára.
63 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.