2022. augusztus 14., vasárnap, Marcell napja

Címke: minisztériumok

26 cikk 1/3 oldal

Tíz minisztériummal alakul meg az új Orbán-kabinet

Az Országgyűlés elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt. Gulyás Gergely szerint az új struktúra biztosítja a következő négy év kormányzásának sikerét.

Tíz minisztériummal alakul meg az új kormány

Az Országgyűlés pénteken elfogadta a minisztériumok felsorolásáról szóló törvényt, amelynek értelmében a negyedik Orbán-kormányban tíz tárca működik majd.

Tíz tárcával alakul meg az új kabinet

Az előző kormányzati ciklusban ugyancsak tíz minisztérium működött, de más struktúrában és egyes tárcák esetében más elnevezéssel.

Tíz minisztériummal alakulhat meg az új kormány

Az előző kormányzati ciklusban ugyancsak tíz minisztérium működött. A miniszterelnök részletes feladat- és hatáskörét a jövőben kormányrendelet állapítja meg.

Romokon épül a hálózat

Most bemutatjuk, hogy milyen következményei vannak, ha a milliárdos kormányt buktat egy országban. Cikksorozatunk újabb része.

Seszták Miklós: eddig nagy siker a világbajnokság

A miniszter kiemelte, legnagyobb büszkeségük a Duna Aréna és a Dagály-beruházás, hiszen, amikor megpályázták a vb-rendezést, Magyarországnak nem volt ilyen létesítménye.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.