2024. június 20., csütörtök, Rafael napja

Címke: miniszterelnök-helyettes

12 cikk 1/2 oldal

Az egyházügyi államtitkárság kikerül az EMMI-ből

A Magyar Idők úgy értesült, hogy az Egyházi, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság átkerül Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes felügyelete alá.

Az orosz miniszterelnök-helyettes nem jutott el Moldovába

Személyre szabott szankciók bevezetését helyezte kilátásba a hétvégén Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes, akinek Moldovába tartó repülőgépét nem engedték be a román légtérbe, Budapesten pedig nem hagyták leszállni.

Románia nem engedte be légterébe az orosz miniszterelnök-helyettes gépét

Románia nem engedte be légterébe azt a Moszkva-Chisinau útvonalon közlekedő repülőgépet, amelyen Dmitrij Rogozin orosz miniszterelnök-helyettes utazott – erősítette meg a román hírügynökségek értesülését a bukaresti külügyminisztérium pénteken. Rogozin később úgy nyilatkozott az Interfax orosz hírügynökségnek, hogy a román és a magyar hatóságok is megtagadták repülőgépétől a légtérhasználatot.

A román kormányfő kezdeményezi a miniszterelnök-helyettes leváltását

Daniel Constantin román miniszterelnök-helyettes leváltására tesz javaslatot az államfőnek Sorin Grindeanu szociáldemokrata román miniszterelnök, miután a kisebbik kormánypárt, a liberális ALDE megvonta politikai támogatását a párt társelnöki tisztségét betöltő Constantintől.

Semjén Zsolt: A terror sem nemzetet, sem vallást nem ismer

Semjén Zsolt hivatalos nigériai látogatásának második napján felkereste az abujai nagymecsetet, ahol a miniszterelnök-helyettest az Országos Iszlám Tanács főtitkára és a nemzeti nagymecset vezetőségének elnöke fogadta.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.