2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: miniszterek

34 cikk 1/4 oldal

Szijjártó és Benkő a rangsor élén

Deák Dániel és Kiszelly Zoltán politológusok a miniszterek teljesítményét egy 1-től 10-ig terjedő skálán adott pontszámmal, valamint egy ahhoz fűzött rövid szöveges magyarázattal értékelték.

Egymást hibáztatja két izraeli miniszter a gázai zavargások miatt

Egymást hibáztatva csapott össze az izraeli kormány két minisztere a gázai zavargások miatt – jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet vasárnap, helyi szakértők szerint ezek már a jövőre esedékes választási harc első csatározásai a jobboldali pártok között.

Letette az esküjét az új Orbán-kormány

A kormányfő hangsúlyozta: a 2010–2030 közötti húsz évet egy korszaknak tartja, mert egy országot csak úgy lehet vezetni, ha a tervek hosszú távra szólnak.

Orbán Viktor: mi vagyunk Európa jövője

Magyarország és Közép-Európa országai adják az Európai Unió leggyorsabban fejlődő régióját – mondta a miniszterelnök a kormánytagok kinevezését követően a parlamentben.

Megalakult a negyedik Orbán-kormány

Áder János államfő - a Sándor-palotában reggel kilenckor kezdődött - kinevezési ünnepségen adta át a kormány tizenhárom miniszterének megbízólevelét. 

Esküt tesznek a miniszterek

Az új kormány miniszterei ma tesznek esküt az Országgyűlésben azt követően, hogy Áder János köztársasági elnöktől átveszik kinevezésüket a Sándor-palotában.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.