2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: minimálbér 2017

37 cikk 1/4 oldal

Csökkennek a terhek, nőhetnek a fizetések

Varga Mihály felidézte: a bérmegállapodás értelmében hat év múlva felére eshet vissza a munkaadói járulék, így az adóékversenyben is jelentősen felzárkózunk.

Sztrájkolhatnak a vízügyi dolgozók

A várható munkabeszüntetéssel kapcsolatban a vízügyi szakszervezet elnöke kiemelte, hogy egyelőre az előkészítés folyik.

Többnyire kigazdálkodták a fizetésemelést a cégek

Végrehajtották a hazai kis- és középvállalkozások a kötelező idei minimálbér-emeléseket, és az év eleji aggodalmakkal szemben nem mentek tönkre az alacsonyabb költségvetésű cégek.

Még mindig sokan dolgoznak feketén

A bejelentés nélküli foglalkoztatással kapcsolatban továbbra is az adminisztrációs hibára, a könyvelő mulasztására hivatkoznak.

Forrásra várnak a cégek

A Miniszterelnökség legfrissebb adatai szerint a kis- és középvállalatoknak szánt pályázati pénzekre kimagasló a túligénylés.

Áprilisra jöhet a magasabb fizetés

Várhatóan az alacsony keresetűek kapják a nagyobb mértékű emelést a legtöbb állami vállalatnál, de a többi munkavállaló sem marad ki a bérfelzárkóztatásból.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.