2020. július 5., vasárnap, Emese, Sarolta napja

Címke: milliók

9 cikk 1/1 oldal

Háttérkép: Európa két teljesen eltérő valóságban él

Egyértelmű, hogy minden, ami történt az elmúlt években, az egy terv része – jelentette ki Bogár László az ECHO TV Háttérkép című műsorában a migrációs válsággal kapcsolatban. A közgazdász szerint Európa két teljesen eltérő valóságban él, de az arányok örvendetes irányba változnak.

Milliók a momentumosnak

A ma már politizáló Hajnal jelenlegi árfolyamon 12 millió forint támogatásból néhány éve mindössze egy rövid életű honlapot tudott összehozni.

Milliókat adhatott Portik Juhásznak

A volt rabtárs szerint Portik nemcsak pénzzel, hanem politikai és kommunikációs tanácsokkal is ellátja az ellenzéki politikust. Az Együtt alelnöke mindent tagad.

Milliókat loptak az idősotthon több lakójától

Jelentős értékre elkövetett sikkasztás és más bűncselekmények miatt emeltek vádat két férfi, köztük egy ügyvéd ellen, akik több mint hetvenmillió forintot szereztek meg egy gyömrői idősotthon lakóinak bankszámláiról – közölte tegnap a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.