2022. november 29., kedd, Taksony napja

Címke: Millenáris

27 cikk 1/3 oldal

Idén a Millenárison várja az adományozókat a Mikulásgyár központi helyszíne

Idén új helyszínen, a Millenárison nyitja meg kapuit a Mikulásgyár fő üzeme, ahol november 30-tól december 21-ig várják a szegénységben élő családok számára felajánlott tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú könyveket és játékokat – hangzott el a jótékonysági akció szerdai sajtótájékoztatóján Budapesten.

Megismerés és megismertetés

Az Art Market Budapest kezdeményezésére létrejövő Visegrad Contemporary elnevezésű művészeti fesztivál a visegrádi csoport országainak értékeire irányítja a figyelmet.

Európai szintű közösségi iroda nyílik a Millenárison

A 98 munkaasztalt, kisebb-nagyobb tárgyalókat, rendezvénytermeket kínáló létesítmény nemcsak az induló vállalkozásokat, de bel- és külföldi partnereiket, valamint szolgáltatókat is vár.

Marosszék hazajön Budapestre

A székely ember tudatában van annak, hogy csak a hagyományokat tisztelő és óvó közösség képes irányt mutatni - mondta Tarlós István.

Kehlmanné a nagydíj

Prőhle Gergely, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója és Vladan Vukosavljevic szerb kulturális és kommunikációs miniszter nyitotta meg csütörtökön a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált.

Otthonra lelt a Bálnában a Székely nagyvásár

Jövőre újra megrendezik a budapesti Székely nagyvásárt, amelyet a hét végén tartottak első alkalommal a Bálnában – mondta a rendezvény főszervezője.

Félezer program a jövő heti könyvfesztiválon

Mintegy 150 kiállító könyvkínálata és csaknem 500 program, köztük könyvbemutatók, dedikálások, felolvasások, író-olvasó találkozók, koncertek és kiállítások várják a közönséget április 20. és 23. között a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, a Millenárison, ahol idén 28 ország képviselteti magát – mondta el Kocsis András Sándor, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) elnöke szerdán Budapesten.

A virtuális valóság mágusaival búcsúzik a The Champion kiállítás

Hamarosan zár a Millenárison a The Champion – A Bajnok című, első hazai fejlesztésű sport-élmény-expo, az esemény záróakkordjaként azonban még itt láthatjuk és próbálgathatjuk ki a legérdekesebb és leginnovatívabb hazai VR fejlesztők munkáit. VR Night a Millenáris D épületében, április 10-én.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.