2020. május 31., vasárnap, Angéla, Petronella napja

Címke: milícia

8 cikk 1/1 oldal

Izrael támadást intézett egy rezsimpárti szíriai milícia tábora ellen

A Bassár el-Aszad szíriai elnök oldalán harcoló egyik milícia három tagja életét vesztette, két harcosa pedig megsebesült vasárnap a Golán-fennsík szíriai ellenőrzés alatt álló részén egy izraeli katonai támadásban – mondta el egy helyi tisztségviselő.

Heves összecsapások törtek ki a Kongói Köztársaság fővárosában

Heves összecsapások törtek ki hétfőn a Kongói Köztársaság fővárosában, Brazzaville-ben rendőrök és ellenzéki milicisták között – közölte egy kormánytisztviselő. Hírügynökségi tudósítók fültanúi a szórványos fegyverropogásnak.

Kritikus tömeg

Beavatkozni vagy nem beavatkozni? – ez itt a kérdés. Miközben ezt latolgatják a politikailag korrektek, a Földközi-tenger túlpartján szemünk előtt fejlődik szép nagyra az Iszlám Állam.

Halálos áldozata is van az oregoni összecsapásnak

Egy ember meghalt, egy megsebesült az egyesült államokbeli Oregon államban helyi idő szerint kedden egy rendőri akcióban, amelyben letartóztatták az egyik nemzeti park épületét elfoglaló fegyveres tüntetők vezetőjét.

Amerikai katonák érkeztek Szíriába, hogy segítsék a kurdokat

Az amerikai különleges erők katonái érkeztek csütörtökön a szíriai Kobaniba, hogy kiképezzék és segítsék a kurd fegyvereseket az Iszlám Állam (IÁ) elleni harcban. Ez az első alkalom, hogy hivatalosan vezényelnek amerikai katonákat a háborúban álló arab országba.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.