2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: Miklós Edit

51 cikk 1/6 oldal

Csúszós terepen a magyar sísport

Szerdán tartott volna közgyűlést a Magyar Síszövetség, de a jogi csetepaté miatt törölték az ülést. Hogy vajon a magyar sísportot is, az e pillanatban még megjósolhatatlan.

Vitorlás-nagyhatalommá vált Magyarország

Berecz Zsombor világbajnoki győzelme a vitorlázó finn dingis versenyszámban körülbelül akkor bravúr, mintha mondjuk Miklós Edit alpesisíben szerzett volna világbajnoki aranyérmet.

Miklós Edit az új elnök, vajon meddig?

A magyar sísport legendás alakját, a szocsi olimpia 7. helyezett versenyzőjét 26:2-es szavazataránnyal megválasztották a szövetség elnökének Bajai Andrással szemben.

Miklós Editet választották síszövetségi elnöknek

Visszahívták a teljes elnökséget, majd az olimpiai hetedik Miklós Editet, a héten visszavonult alpesi sízőt választották meg elnöknek vasárnap a Magyar Sí Szövetség rendkívüli tisztújító közgyűlésén.

Miklós Edit új pályán: elnök szeretne lenni

Jóllehet már korábban is meglebegtette visszavonulását, mégis sokko­lóan hatott Miklós Edit tegnapi bejelentése, miszerint befejezi élsportolói pályafutását.
51 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.