2024. május 19., vasárnap, Ivó, Milán napja

Címke: migránskérdés

102 cikk 1/11 oldal

Bréma után?

Németországban a migránsok döntő hányada szírnek vallja magát és új fejlemény, hogy egyre jelentősebb részük költségvetési támogatásból utazott haza szabadságra.

A hollandus és a határkerítés

Hogy van-e Magyarországon korrupció, hogy mekkora mértékű ez a jelenség, az maradjon a magyar polgárok, választók ügye, és ne a „bolygó hollandi” akarja nekünk ezt megmagyarázni.

Bizalomerősítés Romániával

Magyar kulturális intézet nyilik Kolozsváron, s érezhetően nőtt a kölcsönös bizalom a magyar és a román kormány között.

A biztonságért aggódnak a kibővült visegrádiak

Ha Brüsszel folytatja időhúzó politikáját a Nyugat-Balkán integrációjának kérdésében, akkor súlyos biztonsági kockázatnak tesz ki mindenkit, de főként Közép-Európát – fogalmazott tegnap Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, miután a visegrádi országok, valamint Ausztria, Horvátország és Szlovénia delegáció­it fogadta Budapesten.

Szijjártó: A V4 soha nem volt ennyire hatékony

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint az új uniós menekültügyi intézmény létrehozása nemcsak megkönnyíti a bevándorlást, hanem jogköröket vesz el a tagországoktól.

Macron és a négy testőr

Ezek az emberek Macron ismeretségi köréből, a ­Rothschild-bankháznál töltött évek idejéből, majd a gazdasági miniszteri korszakából kerülnek ki.
102 cikk 1/11 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.