2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: migrációs helyzet

8 cikk 1/1 oldal

Mikor lesz rend Boszniában?

Bosznia-Hercegovina immár több mint húszéves története egyébről sem szól, mint arról, hogy a szerbek körömszakadtig védelmezik különállásukat, sőt teljes kiválással zsarolnak.

Donald Tusk: nincs sok idő a migrációs helyzet megoldására

Nincs sok idő a migrációs válság megoldására, mivel az elősegítette számos populista politikai erő felemelkedését, az Európai Uniónak ezért mielőbb be kell bizonyítania, hogy képes a helyzet rendezésére – figyelmeztetett az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött szerdai levelében.

Lázár János: A kerítés a megoldás

Magyarország gazdasági helyzetéről, a Keleti Partnerség-csúcstalálkozóról, a migrációs helyzetről és a határvédelem finanszíro­zá­sáról is szó volt a 104. Kormány­infón.

Trump esete Svédországgal

Diplomáciai vihart keltett Donald Trumpnak a svédországi bevándorlási helyzetről tett nyilatkozata; ez, mint kiderült, egy tévériporton alapult.

Fidesz: a szocialisták ismét hátba támadták Magyarországot

A Fidesz szerint az Európai Parlament (EP) migrációs helyzetről és a menedékkérők humanitárius körülményeiről tartott vitája során a szocialisták ismét hátba támadták Magyarországot. Ezt hangsúlyozta kedd este az MTI-hez eljuttatott közleményében a nagyobbik kormánypárt.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.