2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Mi Hazánk

14 cikk 1/2 oldal

Toroczkai: a Mi Hazánk célja az „északi civilizáció” védelmezése

A Mi Hazánk Mozgalom végső célja a Magyarország és egész Európa, az „északi civilizáció” megmentése, megvédése és újjáépítése – jelentette ki a párt elnöke a Mi Hazánk évértékelő és programadó nagygyűlésén szombaton, Budapesten.

Ellenkampányt indítanak Toroczkaiék

Toroczkai László közölte, a kampány Cseh Gábor nevéhez kötődik, és a kezdeményezésről itthon elsőként a 444.hu számolt be.

Volner János: a Mi Hazánk nem fog össze balliberális pártokkal

A Mi Hazánk Mozgalom forgalomlassító demonstrációt tart január 22-én nyolc helyszínen, gumiipari létesítmények előtt, a gumiipari dolgozók követeléseinek támogatása érdekében – jelentette be az ellenzéki párt politikusa, Volner János csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.

Volt devizahiteleseken akar segíteni a Mi Hazánk

A Mi Hazánk olyan megoldást talált, amellyel minden banki végrehajtás azonnal leállítható lenne, ez ügyben meg is tettük a lépéseket – írta ki közösségi oldalára Toroczkai László.

Ötmillió forintot kap Szögi Lajos gyilkosa

Már januárban megkaphatja az ötmillió forintos kártérítést ifj. H. Dezső, aki 12 évvel ezelőtt többedmagával meglincselte Szögi Lajost Olaszliszkán.

Megyei közgyűlési frakciót alapított a Mi Hazánk

Közleményükben hangsúlyozták, elkötelezettek aziránt, hogy továbbra is megalkuvás nélkül képviseljék a Fejér megyei emberek érdekeit, és kiemelten a kistelepülések problémáit.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.