2019. június 16., vasárnap, Jusztin napja

Címke: Mi Hazánk Mozgalom

69 cikk 1/7 oldal

Toroczkai László északi falat építene

A Momentumot Macron és a Rothschild-ház támogatja, a Jobbik pedig a magyar történelemben példátlan árulást hajtott végre – mondta első évértékelőjében a Mi Hazánk elnöke.

Gyöngyösi pálfordulása Soros-ügyben

Titkosszolgálati jelentések vannak arról, hogy számos ellenzéki civil szervezet Soros György amerikai mágnástól kap komoly támogatást.

Toroczkai László: Mi nem megyünk a Parlament elé bohóckodni

Azok a jobbikos képviselők, akik a balliberális összeborulás után még a frakció tagjai maradnak, azokkal nem kíván együttműködni a Mi Hazánk Mozgalom – erről Toroczkai László, a mozgalom elnöke beszélt az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. A politikus szerint bohózat, amit az ellenzék a túlóratörvény kapcsán művel.

Újra hibás a Jobbik elnökségének listája

A pártnak végre sikerült elnökként bejegyeztetnie Sneider Tamást, azonban ezzel együtt a pártból már két hónapja kilépett Volner Jánost és Apáti Istvánt alelnökként vették nyilvántartásba.

Sneider szerint sikeres évet zártak

Az ország­gyűlési képviselőcsoportból eddig négyen távoztak úgy, hogy ma már a Mi Hazánkat képviselik, rajtuk kívül pedig kénytelen volt megválni a mandátumától Szávay István.

A Jobbik elnöke megvédte Szávayt

A Jobbik elnöke szerint nagy szükség van a zsidó nő leütésével hencegő Szávay István munkájára a magyar parlamentben. Sneider Tamás a közösségi oldalán vette védelmébe képviselőtársát.
69 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.