2023. december 7., csütörtök, Ambrus napja

Címke: MFB

44 cikk 1/5 oldal

A tőkebefektetések felét az EU adja

Immár külföldön tevékenykedő, az Egyesült Államokban pánikszobajátékok hálózatát irányító cég is hozzájutott Hiventures-forráshoz.

Vonzóbb lesz a nullaszázalékos hitel

Kedvezőbbé válnak az energetikai felújításra igényelhető nullaszázalékos hitel feltételei a jövő héttől. A módosítások elsődleges célja, hogy rövidüljön az igényléstől számított átfutási idő.

Bőven marad forrás fejlesztésre

Az európai uniós visszatérítendő források kihelyezése terén a 2017-es eredmények kétszeresére tett vállalást a Magyar Fejlesztési Bank, ami ambiciózus, de megvalósítható cél.

Megállapodást kötött a Magyar Fejlesztési Bank és az Európai Beruházási Bank

A közlekedési infrastruktúra és intelligens város (smart city) projektek azonosítása, és ezek finanszírozására, valamint egy befektetési platform felállítása érdekében tanácsadási megállapodást kötött az Európai Beruházási Bank (EIB) a Magyar Fejlesztési Bankkal (MFB) – közölte az MFB szerdán az MTI-vel.

Kínai-magyar tőkealap létrehozásáról írtak alá szándéknyilatkozatot

A Kína-Közép-Kelet-Európa csúcstalálkozó egyik elemeként aláírták a Kínai-Közép-Kelet-Európai Bankközi Szövetség megalapításáról szóló megállapodást. A Budapesten zajló tárgyalásokkal párhuzamosan a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) tulajdonában álló MFB Invest Zrt. és a kínai tulajdonban álló Chi Fu Investments képviselői szándéknyilatkozatot írtak alá egy közös magántőkealap létrehozásáról.
44 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.