2019. április 24., szerda, György napja

Címke: Mexikó

313 cikk 1/32 oldal

Fájdalmas leckét kapott Mexikó

Legalább 89 ember meghalt a hét végén a mexikói Hidalgo államban, miután péntek este felrobbant egy megfúrt olajvezeték, amely körül tömegek tolongtak.

Tovább nőtt a mexikói vezetékrobbanás halálos áldozatainak száma

Hetvenháromra emelkedett a Mexikó középső részén, egy illegálisan megcsapolt üzemanyag-vezetéknél történt robbanás halálos áldozatainak száma, s hetvennégy sérültet kezelnek a helyi kórházakban égési sebekkel – közölte Omar Fayad, Hidalgo tagállam kormányzója helyi idő szerint szombaton este.

Mexikó befogadja a migránskaravánokat

Bár sokaknak továbbra is az Egyesült Államok a cél, Donald Trump politikája miatt egyre többen döntenek a mexikói letelepedés mellett, de akadnak, akik inkább hazafelé veszik az irányt.

Többen meghaltak és megégtek egy mexikói üzemanyag-vezeték robbanásában

Legalább huszonegy ember életét vesztette és hetvenegyen megsérültek pénteken egy megcsapolt üzemanyag-vezeték robbanásában Mexikó központi részén – közölte Omar Fayad, Hidalgo tagállam kormányzója. A hatóságok lezárták a térséget. A keletkezett tüzet órákkal később sikerült eloltani.
313 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.