2022. szeptember 30., péntek, Jeromos napja

Címke: mesterségek ünnepe

16 cikk 1/2 oldal

Megnyílt a 32. Mesterségek Ünnepe

Az idei Mesterségek Ünnepén a látogatók megismerkedhetnek a kenderfonás fortélyaival, a szövőszéken való szövéssel, a rokkán fonással, valamint a szalag-, és szőnyegszövéssel is.

Műhelyekben szövődő történetek

Idén, a 32. Mesterségek ünnepe a családok éve tiszteletére olyan többgenerációs kézműves-dinasztiákat mutat be, ahol máig élő módon adják át a hagyományt.

Megnyílt a 31. Mesterségek Ünnepe

Megnyílt a 31. Mesterségek Ünnepe, amelyen több mint nyolcszáz kézműves mester mutatkozik be csütörtöktől vasárnapig a budai Várban.

Egy hét múlva kezdődik a Mesterségek Ünnepe a budai Várban

Alig egy hét múlva, augusztus 17-én veszi kezdetét a Mesterségek Ünnepe a budai Várban, ahol a népi kézműves mesterek bemutatói és munkái mellett többek között nemzetközi kovácstalálkozó is várja az érdeklődőket augusztus 20-ig.

Mongol kézművesek Budán

Az ország legnagyobb nemzetközi kézművesfesztiválját, a Mesterségek ünnepét 31. alkalommal, augusztus 17. és 20. között rendezik meg a budai Várban.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.