2023. február 8., szerda, Aranka napja

Címke: Mesterházy

13 cikk 1/2 oldal

Kunhalmi sem lesz az MSZP elnöke

A párt vasárnapi kongresszusán két jelölt közül kerül ki a szocialisták elnöke. Az eddig inkább a háttérben dolgozó Mesterházy közölte: tanult a korábbi hibáiból.

Szanyi Tibor visszatérítené pártját a baloldali útra

Szanyi Tibor szerint ha egy elemző rátekint az MSZP elmúlt 15-20 éves tevékenységére, akkor eszébe sem jut azt baloldali pártnak nevezni, sokkal inkább neoliberálisnak vagy polgári középnek.

Mesterházy ismét az MSZP élére állna

Forrásaink szerint az MSZP június 17-i tisztújító kongresszusán Tóth Bertalan frakcióvezető, illetve a korábbi elnök, Mesterházy Attila közül kerül majd ki a párt új vezetője.

Szerethető arcok

Az is opció lehet a mai nehéz időkben, amivel pár hónapja néhány szocialista potentát állt elő, hogy tudniillik szűnjön meg a párt.

A gyenge vezető mítosza

Gyurcsány után Bajnai és Mesterházy szintén megfeleltek annak a toposznak, miszerint az agresszív Orbán Viktorral szemben egy kedvesnek látszó, kicsit teszetosza figurát kell indítani.

Mesterházy: Közös az érdek Simicskával

Az MSZP korábbi elnöke Gyurcsány Ferencet demokratának nevezte és megerősítette, hogy pártja kampányát újra segítheti Ron Werber izraeli szakember.

A mikrofonnál az MSZP

Nem hozott fordulatot a brit népszavazás eredménye, Brüsszel folytatja az emberek véleményét semmibe vevő politikáját.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.