2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Mesterházy Attila

39 cikk 1/4 oldal

Mesterházy megelégelte Karácsonyék zsarolását

Mesterházy némi malíciával így összegzett: ilyen őszinte és erős együttműködő partnerrel a hátunk mögött a Fidesz halálra van ítélve az uniós és az önkormányzati választásokon is.

Lúzershow Józsefvárosban

Az ellenzék mintha sportot űzne abból, hogy alkalmatlan jelölteket indít, akik önmagukban sem hisznek. Mesterházy Attilán, Karácsony Gergelyen is a biztos lúzer arckifejezése látszott.

Semmi számonkérhetőt nem ígérnek Tóthék

Valódi, konkrét jövőkép helyett egyelőre az foglalkoztatja az MSZP régi-új vezetőit, hogyan kerüljék el a párton belüli hatalmi és személyes harcokat.

Most meg Tóth az elnök

Mondják, nem kizárt, hogy az évekkel ezelőtt a pártelfekvőbe küldött retró kettős, Lendvai Ildikó és Kovács Laci bácsi bosszúja érte utol most a hajdan kecskével is kampányoló Mesterházyt.

Politológus: mindegy ki lesz az MSZP elnöke

Tóth Bertalant a régiek támogatják, politikusként nem sok vizet zavar, megmondják neki "merre az előre". Ez a tisztújítás a régiek bosszúja lehet Mesterházy évekkel ezelőtti fiatalításáért.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.