2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: mesekönyv

11 cikk 1/2 oldal

Mesekönyvsorozat készül Magyarország tájairól

Az erdei vasutak világán keresztül mutatja be Magyarország természeti szépségeit a Kispöfögők című mesekönyvsorozat, amelynek második kötete a gemenci erdővel ismerteti meg a gyerekeket.

Törpemesék közös olvasáshoz

Biztosan sok szülőt kerülgetett már a kétségbeesés: milyen olvasmányt adjon gyermeke kezébe, amit magától, élvezettel, kíván­csian olvas, amit képtelen letenni.

Mesekönyvvel segítenek a gyerekeknek elviselni a kórházban töltött időt

Mesekönyvet készített a Bethesda Gyermekkórház azoknak a gyerekeknek, akik hosszú időt töltenek kórházban, hogy könnyebben el tudják viselni az ott töltött időt, és fel tudják dolgozni az érzelmi megterhelést – közölte a kórház klinikai szakpszichológusa szerdán az M1 aktuális csatorna műsorában.

Terápiás mesekönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház

Egészségszövők címmel saját terápiás mesekönyvet adott ki a Bethesda Gyermekkórház. A kötetbe gyűjtött mesék és versek szimbólumaik révén segítik a gyerekeket testi-lelki biztonságuk visszaszerzésében.

Egy kupac kufli a réten

Dániel András nagy sikerű kufli-mesekönyveiből készült rajzfilmsorozat egymás mellé illesztett epizódjait, az azokból összerakott matinémesefilmet nemrég mutatták be a magyar mozik.

Mesekönyv készült a jogállamról

Sárkányok és királyfik helyett korrupcióról, bűnözésről és a menekültkérdésről, Üveghegy helyett pedig demokratikus jogállamról mesél Sándor Kata legújabb mesekönyvében.

Bájos mesekönyv plüsspuha álmok előtt

Udo Weigelt 1960-ban született, különösen termékeny meseíró, eddig kereken félszáz gyerek- és mesekönyve jelent meg, amelyeket tizenöt nyelvre lefordítottak.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.