2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: mérleg

14 cikk 1/2 oldal

Magyar Nemzeti Bank: csökkent a bankrendszer forintlikviditása

Augusztusban csökkent a bankrendszer forintlikviditása, ami elsősorban az egynapos betétek átlagállományának 95 milliárd forintos csökkenésében tükröződött – közölte statisztikai mérlegének előzetes adatai alapján csütörtökön a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Echo-mérleg: Brüsszel legalizálni akarja a bevándorlást

2015-ben még az volt a brüsszeli narratíva, hogy mindenki menekült, aki az Európai Unióba érkezik. Azt mondták, mindenki a háború, az üldöztetés elöl jön Németországba, vagy épp Svédországba. Azóta az európai állampolgárok többsége rájött, mindez hazugság volt. Nem menekültek jönnek, hanem gazdasági, jóléti bevándorlók, akik a jóléti ellátórendszer lehetőségeit szeretnék kiaknázni. Nem véletlen, hogy szigorítanak a legtöbb nyugat-európai országban Dániától kezdve Ausztrián át. Látszik, hogy az a dogma, amit a nyugat-európai elit felállított, az hazugság volt és megdőlt - hangzott el az ECHO TV Echo-mérleg című műsorában.

Rekordévet zárt a Konzum

Az Opus Global jelentése aszerint: tavaly egy év alatt több mint kétszeresére növelte saját tőkéjét, és közel hatmilliárd forint adózott eredményt ért el.

Homokzsákok

Az értelmiségi beavatottsági fokát az jelzi, ha a létezést csodálatos ténynek fogja fel, rejtvénynek, melyben azt kutatja, miért ilyen.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.