2023. május 28., vasárnap, Emil, Csanád napja

Címke: Mercedes-Benz

16 cikk 1/2 oldal

Túl sok Mercedes-Benz parkol a Fifth Avenue-n

A fejlett országok hetek csoportjának (G7) legutóbbi ülése Kanadában egyértelművé tette, hogy az Európai Unió mennyire meggyengült a világgazdaságban.

A Mercedes-Benz új gyára 2500 munkahelyet teremt

A Mercedes-Benz Cars Kecskeméten épülő új autógyára 2500 új munkahelyet teremt - mondta Ludvig Orsolya, a cég kommunikációs és kormányzati kapcsolatok igazgatója szerdán az M1 aktuális csatornán.

Megérkezett Debrecenbe az első Mercedes Benz autóbusz alváz

Az első Mercedes Benz járóképes autóbuszalváz szerdán Spanyolországból megérkezett Debrecenbe, az ITK Holding Zrt. leányvállalata, az Inter Traction Electrics Kft. telephelyére, ezzel megkezdődhet az autóbuszgyártás előkészülete a városban – közölte a helyszínen a holding vezérigazgatója.

Magyarok a világ autóiparában

A hazai autóipar élő legendái lépnek a közönség elé a Magyarok a világ járműgyártásában című tematikus kiállításon, amely március 24-én nyílik meg a Hungexpón.

A magyar-baden-württembergi kapcsolatok tovább erősödnek

Magyarország és Baden-Württemberg tartomány között kiemelt jelentőségű és erős a kapcsolat, ami a jövőben még inkább mélyülni fog – hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára pénteken a magyar-baden-württembergi vegyes bizottság Németországban tartott ülését követően telefonon az MTI-nek.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.