2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: mentősök

11 cikk 1/2 oldal

Az egészségügy sikerágazata

A mentők nemcsak túléltek, hanem az utóbbi két évben még dinamikusabb fejlődésbe kezdtek, amit az új autók, a modern munkaruhák és az innovatív kommunikációs megoldások is bizonyítanak.

Ismét lesz mentőnap a Városligetben

A mentési munka bemutatása és népszerűsítése a célja a Városligetben szombaton megrendezendő mentőnapnak.

Mentősökre támadt egy férfi Miskolcon

Mentősre támadt egy 26 éves férfi Miskolcon, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés miatt emelt vádat ellene a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség - közölte a vádhatóság az MTI-vel kedden.

A megvádolt mentősök ügye tovább húzódik

Újabb két hónappal hosszabbították meg a nyomozást a szexuális erőszakkal vádolt mentők ügyében. Finta Eszter, a mentők védője szerint mindez csak időhúzás.

Tovább nyomoznak a mentősök ügyében

Május 10-ig meghosszabbította a nyomozást a Fővárosi Főügyészség azoknak a mentősöknek az ügyében, akiket szexuális erőszakkal vádolnak.

Megalapozott a gyanú a megvádolt mentők ellen

Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján megalapozott a gyanú a szexuális erőszakkal vádolt mentőkkel szemben, ennek ellenére nem kerülnek előzetes letartóztatásba – közölte a Magyar Időkkel a Fővárosi Törvényszék.

Mentődolgozókat vádoltak meg szexuális erőszakkal

Szexuális erőszak miatt indítottak eljárást két mentődolgozó ellen. Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: az érintett dolgozókat azonnal felfüggesztették a munkavégzés alól és várják, hogy kiderüljön a teljes igazság.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.