2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: mentő

14 cikk 1/2 oldal

A mentők felkészültek a futamhétvégére

Az Országos Mentőszolgálat több mint 150 szakemberrel, húsz mentőkocsival, két mentőhelikopterrel, két speciális kimentő csapattal és hat mentőorvosi kocsival van jelen a Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén a hétvégén.

Emmi: nincs létszámstop a mentőknél

A létszámstop kizárólag a kormányhivatali jogállású szerveknél, központi hivataloknál, valamint a fővárosi és megyei kormányhivataloknál lépett érvénybe.

Húsz új mentőautó állt szolgálatba

Húsz új mentőautó áll szolgálatba az Országos Mentőszolgálatnál (OMSZ) többségük a közép-magyarországi régió betegeit látja majd el.

Kiemelt béremelést kapnak a mentődolgozók

Az átlagos egészségügyi fizetéseknél is jobban nőnek a bérek az Országos Mentőszolgálatnál, miután jövő januárban plusz tízszázalékos béremelésben részesülnek.

Helyszínelés miatt torlódásra kell számítani az M0-áson

Eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze hat gépkocsi csütörtökön hajnalban az M0-ás autóúton Szigetszentmiklós külterületén – közölte a rendőrség honlapján. A katasztrófavédelem későbbi közlése szerint öt jármű ütközött.

A volt OMSZ-vezető segíti a tárgyalásokat

A szeptembertől esedékes béremelést tető alá hozó egészségügyi sztrájktárgyalásokon kedden először kerültek szóba az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) munkaerőgondja.

Brájen élete

A mentőnek riasztás után egy percen belül kell elhagynia az állomást, Tiszalúcon ebbe az is beszámít, hogy a vezetőnek helyszűke miatt a jobb oldali ülésről kell átmásznia.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.