2020. augusztus 6., csütörtök, Berta, Bettina napja

Címke: mentesség

6 cikk 1/1 oldal

Mentességet kaptak a koronatanúk

Két koronatanú is mentességet kapott a bűnvádi eljárás alól New Yorkban a Donald Trump állítólagos szeretőinek fizetett hallgatási pénzekkel összefüggésben.

Örülhetnek a baromfisok, ismét lehet exportálni

Hivatalosan is véget ért a madárinfluenza-járvány hazánkban, miután a Nemzetközi Állatjárványügyi Hivatal előírásai szerint Magyarország csütörtökön visszanyerte a betegségtől mentes besorolását.

Magyarország egy megye kivételével visszakapta madárinfluenza-mentes státuszát

A Nemzetközi Állatjárványügyi Hivatal (OIE) ajánlásai alapján – Bács-Kiskun megye kivételével – Magyarország valamennyi megyéje a madárinfluenza-betegségtől mentes státuszát visszakapta június 10-től – közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) hétfőn az MTI megkeresésére.

Fazekas Sándor: az éghajlatváltozás veszélyt jelent az erdőkre

Az éghajlatváltozás, a felmelegedés, a légszennyezés veszélyt jelent az erdőkre – erre hívta fel a figyelmet Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerdán az európai erdők konferenciáján elmondott beszédében, Madridban, ahol 38 ország résztvevői, köztük 11 szakminiszter a fenntartható erdőgazdálkodás és a klímaváltozás összefüggéseit vitatta meg.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.