2021. május 14., péntek, Bonifác napja

Címke: menekültválság

34 cikk 1/4 oldal

Merkel: az iszlám Németország része

A német kancellár kijelentése a szövetségi parlamentben (Bundestag) szöges ellentétben áll Horst Seehofer belügyminiszter korábbi mondataival.

Ivan Krastev: „A migráció az új forradalom”

A Spiegel az interjút így foglalja össze: „Olaszország magára hagyva érzi magát, Magyarország bezárkózik: miként változtatta meg Európát a menekültválság?

Már tízezernél többen a calais-i dzsungellakók

Már tízezernél is többen vannak a „dzsungelnek” nevezett migránstábor lakói az észak-franciaországi Calais mellett – közölte két helyi segélyszervezet kedden.

Összecsapások voltak Híosz szigetén

Összecsapások voltak a helyiek, a készenléti rendőrség, valamint menedékkérők között szerda este Görögországban, Híosz szigetén az egyik befogadó központnál tartott tiltakozáson.

Így értékelte a külföldi sajtó Asselborn kirohanását

Az európai sajtóban több szerdai lap is kommentárban foglalkozott a magyar kormány politikájával azzal kapcsolatban, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter egy lapinterjúban Magyarország uniós tagságának megvonását szorgalmazta.
34 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.