2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: menekülttábor

55 cikk 1/6 oldal

Tömegverekedés, éles lőfegyver használat

A migrációs tábor szóvivője megerősítette, hogy az esemény súlyossága miatt komoly rendőri erők vettek részt az esemény lecsillapításában.

Dokumentált mianmari népirtás

Pontosan egy éve kezdődött a buddhista többségű Mianmar (Burma) hadseregének kíméletlen leszámolása a muszlim rohingyákkal szemben.

Migránsok ellen tüntettek Leszboszon

Egész éjszaka folytak az összecsapások Leszbosz szigetén egy görög szélsőjobboldali csoport, sztrájkoló migránsok és a rohamrendőrség között.

Izrael bezárja a menekülttáborát

Izrael négy hónapon belül bezárja Holot nevű menekülttáborát, és az ott élő afrikai illegális bevándorlókat és menedékkérőket választásuk szerint börtönbe zárja, vagy Ruandába távozhat

Felszámoltak egy hivatalos menekülttábort Kelet-Franciaországban

Több száz menedékkérőt szállítottak el szerdán a hatóságok a kelet-franciaországi Metz városának egyik parkolójában kialakított sátortáborból. A megyei prefektúra azt ígéri, hogy mindenkinek elfogadható szálláshelyet biztosítanak.

Embercsempészt raboltak ki, szökésben vannak

Az elkövetők 2015. május 1-én elhatározták, hogy elveszik a sértett pénzét, ezért körbevették a folyosón és a férfi akarata ellenére a szobájukba citálták.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.