2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: menekültpolitika

37 cikk 1/4 oldal

Kezdetét vette a brüsszeli EU-csúcsértekezlet

Megkezdődött az európai uniós tagországok állam- illetve kormányfőinek kétnapos csúcsértekezlete csütörtök délután Brüsszelben, amelynek középpontjában a közös migrációs és menekültpolitika, illetve a gazdasági és kereskedelmi kérdések állnak.

A humor óriási fegyver

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a magyarországi ellenzék ezzel kapcsolatos kommunikációján - mondja Nacsa Olivér, aki kiáll a konzervatív értékrend és a kormány politikája mellett.

Elkülönített menedékkérők

A Willkommenskultur tegnap volt; az elrettentés és az elkülönítés a szövetségi kormány új programja – kesereg a Menekülttanács nevű német civil szervezet.

Csőd felé tart az uniós menekültpolitika?

A luxemburgi külügyminiszter egy német lapnak adott interjhúban arra figyelmeztetett, hogy teljes kudarc fenyegeti az EU menekültpolitikáját.

Maffiózók

Európa menekültpolitikája ma már csak a szavak szintjén szól a bevándorlási hullám korlátozásáról és a menedékre jogosultak megsegítéséről.
37 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.