2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: menekülés

24 cikk 1/3 oldal

Dél-Amerika se akar bevándorlást

Venezuela, amely néhány évtizeddel ezelőtt Dél-Amerika menekültjeinek reményteljes célpontja volt, mára az a hely lett, ahonnan menekülnek.

A hely, ahol élünk

A haza fogalmát nem lehet elmagyarázni senkinek, és nem is kell, mert az nem függ se pénztől, se infrastruktúrától, se munkahelytől.

Menekülés a győzelembe

Rasovszky Kristóf az első nyílt vízi úszó lett, aki Eb-n mindhárom távon a dobogóra állhatott; mi több, két aranyat és egy ezüstöt szerzett, de hajszál híján mindent vitt.

Befogadnád-e Kossuth Lajost?

A héten volt a menekültek világnapja, aminek apropóján gőzerővel beindult a demagógiagyár. Engem befogadnál? – kérdezi az Amnesty International.

Simicska Lajos szabadulna a veszteséges médiától

Az Origo úgy tudja, a nagyvállalkozó azután kezdett vevők után nézni, hogy az általa támogatott Jobbik a Fideszt gyalázó plakátkampány ellenére sem erősödött

Megszökött a volt thaiföldi kormányfő

Az 50 éves politikusnak tegnap kellett volna megjelennie a legfelső bíróság előtt, de a politikai pártjához közel álló források tudatták, hogy külföldre menekült.

Akinek 1956 soha nem ér véget

Puskával és kézigránáttal harcolt 1956-ban, majd három héttel később Nyugatra menekült. Hajdú Szabolcsnak mesés életútja volt.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.