2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: Mendrey László

20 cikk 1/2 oldal

Egyelőre maradhat a házi feladat

A házi feladatok mennyisége, továbbá hogy azokat milyen ütemben kell elvégezni, jelenleg az iskola hatáskörébe tartozik.

Pilz Olivér szerint sem a kormányváltás a cél

Bármilyen kormány lesz 2018-ban, mi ugyanúgy fel fogjuk hívni a problémákra a figyelmet – mondta a Herman Ottó Gimnázium közalkalmazotti tanácsának elnöke.

Napirenden a tanulói életutak

A nyári szünet utáni első ülésen napirenden lesz a tartalomfejlesztés kérdése, továbbá az új állami intézményfenntartó rendszer.

Ősszel akár újabb sztrájk jöhet

A kritikák ellenére pozitívumnak nevezte Mendrey László lapunknak adott interjújában, hogy a kormány felismerte: a gyerekek terhelését csökkenteni kell.

Ismét tüntet szombaton a Tanítanék Mozgalom

A Tanítanék Mozgalom ma délutáni megmozdulásához a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) is csatlakozott.

A PDSZ szerint sikeres volt a pénteki sztrájk

Sikeresnek nevezte a pénteken tartott figyelmeztető sztrájkot Mendrey László, a Pedagógus-szakszervezetek Szövetsége (PDSZ) elnöke, aki szerint sok száz iskolában, több ezer tanár hívta fel a figyelmet az oktatás problémáira.

PDSZ: sok száz iskolában több ezer tanár sztrájkolt pénteken

Sikeresnek nevezte a pénteken tartott figyelmeztető sztrájkot Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) elnöke, aki szerint sok száz iskolában, több ezer tanár hívta fel a figyelmet az oktatás problémáira.
20 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.