2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: megyék

13 cikk 1/2 oldal

Vidéken is beindult a növekedés

A kormányzati támogatásoknak köszönhetően számos olyan beruházás valósulhat meg, amelyek hosszú távon munkahelyeket és megélhetést biztosítanak a helyieknek.

Óriási eltérések megyénként

Hatalmas területi különbségeket mutatnak a lakásépítési adatotok. Budapesten 2777, Nógrád megyében mindössze huszonnégy ingatlan épült tavaly.

Fokozott ellenőrzéseket végez a NAV több megyében

A nyugta- és számladási kötelezettség teljesítését, az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetését és az alkalmazottak bejelentését is kiemelten ellenőrzi a héten több megyében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) – derül ki az adóhatóság honlapján hétfőn közzétett ADÓtraffipax-ból.

További megyékben figyelmeztetnek ónos esőre

Ónos eső veszélye miatt újabb megyékre adott ki figyelmeztetést szerdán a meteorológiai szolgálat. A fővárosban és tizenkét megyében elsőfokú figyelmeztetés van érvényben.

Tasó László: valamennyi megyében fel kell újítani a közutakat

Valamennyi megyében fel kell újítani a közutakat, kiemelt figyelmet kapnak az elmaradottabb területek – mondta Tasó László, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.