2022. december 5., hétfő, Vilma napja

Címke: megváltozott munkaképességűek

26 cikk 1/3 oldal

Lehetőséget kell adni a fogyatékkal élőknek

A turisztikai szolgáltatók is tehetnek az esélyegyenlőségért, hiszen nemzetgazdasági érdek, hogy minél több foglalkoztatott legyen a megváltozott munkaképességűek körében is.

Hárommilliárdos program indul megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására

Hárommilliárd forintos, európai uniós támogatású programot indít a kormány megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának elősegítésére – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára szerdán Szekszárdon.

Nem is olyan könnyű talpra állni

Szakembereik segítségével a megváltozott munkaképességűek felmérhetik a képességeiket, és elhelyezkedésüket is elősegítik.

Több mint négymilliárd forintos rehabilitációs foglalkoztatási program indul

Rehabilitációt elősegítő foglalkoztatási programot indít a kormány 4,2 milliárd forintból, a tervek szerint a programmal három év alatt 1500 megváltozott munkaképességű ember munkaerőpiaci elhelyezkedését segítik elő – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.