2024. május 18., szombat, Erik, Alexandra napja

Címke: megújítás

23 cikk 1/3 oldal

A legfontosabb részéhez érkezett az Ó-Dráva megújítása

A vízvisszatartást biztosító úgynevezett fenékküszöb építésével a legnagyobb, egyben legfontosabb részéhez ért a Barcs és Péterhida között található Ó-Dráva holtág négy éve tartó élőhely-revitalizációs projektje – mondta a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság természetmegőrzési osztályvezetője kedden Barcson.

Gyáriparosok szövetsége: elengedhetetlen a szakképzés átfogó megújítása

Komplex javaslatcsomagot dolgozott ki a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a szakképzés megújításához, a tudásalapú innovatív gazdaság szakképzésének stratégiájához – mondta Futó Péter, a szervezet elnöke sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.

Jó ütemben halad a Városliget teljes megújítása

A fejlesztés az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi a millenniumi idők óta nem látott intézményfejlesztési programmal.

Sikeres az agrárgazdasági kamara megújítása

Sikeres a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megújítása - mondta Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke az M1 aktuális csatornán kedden.

Megújul az ország kulturális szíve

A II. világháború és a kommunista évtizedek rombolását, ízlésterrorját 2010 után évtizedekig tartó építkezés váltotta fel, amelynek látványos elemei már láthatók.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.