2024. április 16., kedd, Csongor napja

Címke: megszűnik

14 cikk 1/2 oldal

Megszűnik a válasz.hu is

A mai nappal a valasz.hu is megszűnik, nem szolgáltat tovább tartalmat. Az online kiadás két hónappal élte túl a nyomtatott hetilapot.

Megszűnik a Heti Válasz nyomtatott kiadása

Borókai Gábor azt írta, mivel a régi tulajdonos már nem tudja vagy akarja finanszírozni a lapot, új befektető pedig nem jelentkezett, a kiadó csődeljárást kezdeményezett a tulajdonosoknál.

Szakértő: valószínűleg megszűnik az Iszlám Állam

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója szerint valószínűleg megszűnik az Iszlám Állam (IÁ), „globális dzsihadista szerepét” azonban máshol átveszi egy másik radikális szervezet.

Székelyföldi terrorvád – Megszűnik a vádlottak házi őrizete

Megszűnik a székelyföldi merényletkísérlettel vádolt Beke István, és a felbujtással vádolt Szőcs Zoltán házi őrizete azt követően, hogy a romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) nem fellebbezett a kényszerintézkedést hatósági felügyeletre enyhítő november 4-i bírósági végzés ellen.

Vége az ötszázeurósnak

Az ötszázeurós bankjegy nyomásának és kibocsátásának beszüntetéséről döntött az Európai Központi Bank – a magas címlet jogellenes cselekedetre csábít.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.