2019. június 21., péntek, Alajos, Leila napja

Címke: megszorítás

19 cikk 1/2 oldal

Megszorítások nélkül is nőnek az állam bevételei

Jó ideje hiányzik a magyar közélet szótárából a balliberális gazdaságpolitika legfontosabb kulcsszava, a megszorítás – erről beszélt a Magyar Időknek a pénzügyminiszter helyettese Tállai András.

A brit kormány ellen tüntettek Londonban

Az Emberek Gyűlése a Megszorítások Ellen nevet viselő megmozduláson a szervezők becslései szerint 5-10 ezer ember vett részt, köztük politikusok és szakszervezeti vezetők.

De Gaulle ráismerne a hazájára?

Emmanuel Macron 2017-es választási győzelme után ugyan az országa felvirágoztatását ígérte, de ennek első lépése egy 4,5 milliárd eurós megszorítócsomag volt.

Tiltakozáshullám a megszorítás miatt

Nem csillapodnak a kormányellenes indulatok Jordániában, napok óta több ezer ember vesztegel Hani al-Mulki miniszterelnök hivatalának közelében.

Számvetés

A 2017-es esztendő egyvalamiben hasonlít a korábbi hét évre. Egy szót biztosan maga mögött tudhatott a lakosság, ez pedig a megszorítás.

Eltűnt a balliberálisok kedvenc szava

Hosszú évek óta nem hallhatta a magyar közvélemény a szociálliberális időszak egyik kulcsszavát, a megszorítás kifejezést. Mindez persze nem véletlen...
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.