2024. február 25., vasárnap, Géza napja

Címke: megoldások

9 cikk 1/1 oldal

Angela Merkel: európai megoldásra van szükség

Európai megoldást szeretnénk azokban a migrációs kérdésekben, ahol az lehetséges és az egyes tagállamok közötti megoldást azokon a területeken, ahol az európai megoldás nem lehetséges – jelentette ki Angela Merkel német kancellár Brüsszelben a vasárnapi migrációs minicsúcsot követően.

Elkezdődött a migrációs minicsúcs

Az ülés célja, hogy – mint fogalmazott – „európai megoldásokat” keressenek a migráció kérdésére az uniós vezetők jövő csütörtökön kezdődő, teljes körű csúcstalálkozója előtt..

Az ukrán tárca három modellt kínál a nemzetiségi nyelvoktatásra

Az ukrán oktatási minisztérium három különböző modellt javasol az Ukrajnában élő nemzetiségek nyelvi oktatásának megvalósításában, s ezek alapján alkalmazná az új oktatási törvény kifogásolt 7. cikkelyét a más-más nyelvcsoporthoz tartozó, eltérő nyelvi környezetben élő gyermekek számára – írta a tárca hétfőn este kiadott sajtóközleményében.

Lyukas zsákba nem teszünk pénzt

A Baj­csy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatója a budapesti kórházi ellátás szervezetlenségét tartja a magyar egészségügy egyik legnagyobb problémájának.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.