2024. július 19., péntek, Emília napja

Címke: megoldás

54 cikk 1/6 oldal

Az olasz megmentőt keresik a közgazdászok

Olaszország messzire mutató gazdasági válságára, költségvetési helyzetére megoldást jelenthetnek az uniós alapok vagy akár az Európai Központi Bank.

A mangóhéj jelentheti a megoldást az olajszennyeződések problémájára

A mangóhéj jelentheti a megoldást a talajokat és vizeket szennyező olajkiömlések problémájára – állítják ausztrál kutatók, akik szerint az egzotikus gyümölcs héjából készült kivonattal fenntartható és környezetbarát módon lehet eltakarítani az olajszennyeződéseket.

Az amerikai elnök az izraeli-palesztin konfliktus egyállami megoldására is nyitott

Az izraeli-palesztin konfliktus egyállami megoldására is nyitott, ha az érintettek azt részesítik előnyben – mondta Donald Trump amerikai elnök New York-i sajtótájékoztatóján szerdán, nem sokkal azután, hogy az ENSZ épületében támogatásáról biztosította a kétállami megoldást.

Csehország összeurópai megoldást szeretne a migrációs problémára

Csehország összeurópai megoldást akar a migráció megoldására – jelentette ki Andrej Babis cseh miniszterelnök kedd reggel a prágai repülőtéren, mielőtt elutazott volna Rómába, ahol Giuseppe Conte olasz kormányfővel tárgyal majd a témáról.

Igénylik a készpénzmentes megoldást a fogyasztók

Július óta a Budakeszi Vadaspark belépőjegyét is meg lehet vásárolni a platformon keresztül, a Pécs behajtásvédett övezet projekt pedig átadás előtti tesztfázisban van.

Donald Tusk: nincs sok idő a migrációs helyzet megoldására

Nincs sok idő a migrációs válság megoldására, mivel az elősegítette számos populista politikai erő felemelkedését, az Európai Uniónak ezért mielőbb be kell bizonyítania, hogy képes a helyzet rendezésére – figyelmeztetett az Európai Tanács elnöke az uniós tagállamok vezetőinek küldött szerdai levelében.
54 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.