2022. augusztus 9., kedd, Emőd napja

Címke: meghosszabbítás

14 cikk 1/2 oldal

Enyhítheti a lakásdrágulást az áfahatáridő meghosszabbítása

Enyhítheti a lakásdrágulást a Pénzügyminisztérium azon javaslata, mely szerint az idén november elsején építési engedéllyel rendelkező lakóingatlanok, valamint azon 300 négyzetméternél kisebb családi házak esetében, amelyek építését ugyaneddig bejelentették, maradna a kedvezményes, 5 százalékos áfakulcs 2023 végéig – derül ki az ingatlan.com piaci portál szerdai közleményéből.

Meghosszabbították a hőségriasztást

A legfrissebb meteorológiai előrejelzések indokolták, hogy a hétfőn kiadott országos riasztást, amely pénteken éjfélig volt elrendelve, két nappal meghosszabbítsák.

Czeglédy továbbra is rács mögött marad

Első fokon a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt döntött a politikus letartóztatásának szeptember 5-ig való meghosszabbításáról.

Czeglédy előzetesben marad

Három hónappal meghosszabbította a hárommilliárdos csalással gyanúsított MSZP-s Czeglédy Csaba és egy másik férfi előzetes letartóztatását a Szegedi Járásbíróság.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.