2024. május 27., hétfő, Hella napja

Címke: Meghan Markle

12 cikk 1/2 oldal

Üveg kifutó

Az új sussexi hercegné meglepte a világot, amikor múlt szombaton az elismert brit dizájnert, Clare Waight Kellert, a Givenchy első női kreatív igazgatóját választotta menyasszonyi ruhájának tervezőjéül.

Hercegnők naplója

Május 19-én Windsorra figyelt a világ, Harry herceg ugyanis ekkor vette el szerelmét. A brit gazdaság már most számolgatja a Meghan-hatás eredményeit.

Trump és May sem vesz részt Harry esküvőjén

A leendő hercegi pár ugyanis politikamentes esküvőt szeretne, közölték brit sajtóforrások a herceg rezidenciá­jaként szolgáló Kensington-palota közleményére hivatkozva.

Harry herceg menyasszonya is a királyi családdal ünnepelte a karácsonyt

Harry herceg amerikai menyasszonya is a brit királyi családdal ünnepelte a karácsonyt. Meghan Markle hétfőn jelen volt a karácsony első napján esedékes, hagyományos közös templomlátogatáson, II. Erzsébet királynővel és férjével, Fülöp herceggel együtt.

Ki vagyok én?

Nem vagyok öreg, egy kicsit sem. Nem is engedhetem meg magamnak, hogy az legyek, hiszen nő vagyok, akinek az öregedéssel csökken a piaci értéke, ellentétben az értelmiségi férfiakkal.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.