2024. március 5., kedd, Adorján, Adrián napja

Címke: meghallgatás

64 cikk 1/7 oldal

A csömör Amerikája

Azt tanultuk, fel kell nézni erre a politikai kultúrára. Lásd: az alapító atyák, a fékek és ellensúlyok, a hatalmi ágak szétválasztása, no meg a törvény előtti egyenlőség.

Palkovics László: a kkv-k versenyképességének javítása az új tárca legfőbb feladata

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium legfőbb feladata a magyar kis- és közepes vállalkozások termelékenységének, innovációs és versenyképességének javítása, hogy a kkv-szektor által előállított termékek minél nagyobb hozzáadott értéket képviseljenek - mondta Palkovics László, az innovációért és technológiáért felelős miniszterjelölt kinevezése előtti meghallgatásán az Országgyűlés vállalkozásfejlesztési bizottságában kedden, Budapesten.

Nagy István tovább fehérítené a mezőgazdaságot

Emellett a munkaerőhiány csökkentésére, az öntözött területek nagyságának a növelésére, a feldolgozási kapacitások bővítésére lenne szükség – mondta az agrárminiszter-jelölt

Az új CIA-igazgatójelölt ellen akar vallani

Hálid Sejk Mohamed, a 2001. szeptember 11-i terrormerényletek kiagyalója a guantánamói börtöntelepről ügyvédjén keresztül felajánlotta, hogy ismerteti megkínzása részleteit a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) élére jelölt Gina Haspel szerdai szenátusi meghallgatásán. Haspel részt vett a merényletek után meghirdetett, kínzással járó kihallgatási módszerek bevezetésében és alkalmazásában.
64 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.