2022. július 2., szombat, Ottó napja

Címke: Megadja Gábor

10 cikk 1/1 oldal

A Soros 2.0 a Soros-terv újracsomagolt változata

A benne rejlő szándék semmit nem változott, tömegesen kell betelepíteni Európába a migránsokat, azok a tagállamok pedig, akik ennek ellentmondanak, azokra komoly büntetést kell kiróni.

Keménymag: ,,Románnak lenni nem nép, hanem foglalkozás!”

„Románia, én így szeretlek!” Bakiparádé, gumizászlók, leselejtezett amerikai harci eszközök. Háborúra papíron alkalmas, de egy parádé lebonyolításához alkalmatlan fegyveres szervezet – egyebek között erről beszélgettek a jobboldali B-közép állandó tagjai a román centenárium kapcsán. A keret ezek mellett meggyászolta a CEU költözését, amely (profilját megőrizve) egy korábbi elmegyógyintézet épületében folytatja működését. Ambrózy Áron és Vésey Kovács László a PestiSrácok.hu újságírói, valamint Megadja Gábor, a 888.hu publicistája az ECHO TV Keménymag című magazinműsorának legutóbbi adásában, amelyet Velkovics Vilmos vezetett, megpróbálta kideríteni azt is, miért kötözte meg magát Szél Bernadett.

Keménymag: A gender-téma túl van tolva

A Keménymagban is felmerült a kérdés, szükség van-e genderszakra. A műsor propagandistái, Apáti Bence, Ambrózy Áron, Jeszenszky Zsolt és Megadja Gábor többek közt erre keresték a választ.

Európa reakcióiról beszéltek a terror házában

Balázs Péter volt külügyminiszter szerint Európa meg tudja oldani a migránsválságot, Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója viszont úgy véli, a kontinenst szétszakítja a krízis – derült ki azon a kerekasztal-beszélgetésen, amelyet kedden rendeztek Szakítópróba – Mi lesz veled Európa? címmel Budapesten, a Terror Házában.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.