2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: mecset

77 cikk 1/8 oldal

Rendőrségi razzia egy szalafistának tartott berlini mecsetnél

Razziát tartott a berlini rendőrség a német főváros Wedding nevű kerületében kedden, nyomozók kutatták át a rendőrség szerint szalafistaként ismert As-Sahaba mecsetet, továbbá több lakást és egyéb helyeket is.

A vallási tájkép (m)ecsetvonásai

A nyugati kultúrafejlődés eltorzult akkor, amikor nem feltételezett többé egy szeretetteljes, fiát és vele mindent nekünk áldozó, de szent voltáról le nem mondható Istent.

Terroristák bújhatnak meg mecsetekben

A dzsihadisták találkozóhelyként használhatták az imahelyet, ahol élelmet és lakhatást is kaptak. A mecset vezetése tagadja a bűnözők bújtatását.

Leszavazta a mecsetet a bajor város

A többségében római katolikusok lakta Kaufbeuren polgárainak mintegy 40 százaléka támogatta az ingatlanügyletet, 60 százalék pedig ellenezte.

Ellenőrzött imámok

A berlini Humboldt vezetése fogadkozik: alkotmányellenes nézeteket hirdető oktatók nem kapnak helyet a rendhagyó képzésben.

Ismét mecsetben robbantottak Afganisztánban

Legalább 12 ember meghalt és több mint 30 megsebesült vasárnap Hoszt városában abban a robbantásban, amelyet egy ideiglenesen választási regisztrációs irodaként használt mecsetben követtek el,
77 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.