2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Mécs Imre

11 cikk 1/2 oldal

Mécs Imre jogvédő demokratának tartja Czeglédy Csabát

Kiállt a 3 milliárd forintot meghaladó költségvetési csalás gyanújával előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba szombathelyi szocialista önkormányzati képviselő mellett Mécs Imre volt SZDSZ-es, majd MSZP-s politikus.

Balliberális gyökerekből táplálkozik a Momentum

Az egyelőre kérdéses, hogy a MoMo pontosan milyen forrásokból finanszírozza a gördülékenyen haladó hálózatépítést, mint ahogy az is, miből fizették az olimpiaellenes kampányt.

A Kossuth téren mondta el Mécs Imre a temetésre tervezett beszédét

Mécs Imre tegnap kora este a Kossuth téren mondta el azt a beszédét, amivel eredetileg Göncz Árpád temetésére készült. Az ügy előzménye, hogy a néhai államfő végakarata alapján és a család határozott kérésére igyekeztek elkerülni minden aktuálpolitikai felhangot.

Égető nemzeti problémák

Göncz az életen túl is hangsúlyozta civilségét, kívülállását, de nem számolt azzal, hogy naiv végakaratát volt párttársai esetleg aktuálpolitikai célokra próbálják kihasználni.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.