2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: MDF

33 cikk 1/4 oldal

A sírásó lemondta

Nincs abban semmi elszomorító, sőt örvendetes, hogy ­Herényi Károly nem megy el arra az ünnepségre, amelyen Antall József halálának közelgő, negyedszázados évfordulójára emlékeznek.

Pelle János újságíró tévedései

A Sorsok Házának jövőbeli megnyitásával és tematikájával kapcsolatban fellángolt vitát Karsai László és Pelle János írásaival fejezzük be.

Elhunyt Kőrösi Imre volt parlamenti képviselő

Október 12-én temetik a közelmúltban elhunyt Kőrösi Imre volt MDF-es, majd független országgyűlési képviselőt, a Magyar Agrárkamara egykori elnökét – adta hírül a kiskunhir.hu portál.

Jerikó realistái

Miféle szerepet talált és tudott betölteni Csurka István? Miféle méltó és közhaszonnal járó szerepre adott neki lehetőséget kora?

Elhunyt dr. Bethlen István

Szeptember negyedikén, kedden 72 éves korában meghalt dr. Bethlen István, az erdélyi gróf Bethlen család leszármazottja, az 1990-ben alakult országgyűlés képviselője.

Akinek volt mersze

Nem hivalkodni akarok vele, de én is tagja voltam annak a maroknyi újságírócsapatnak, amelyik 1989 tavaszán egy három számból álló lapot készített az MDF első országos gyűlésére.

Magánbeszéd húsvét után

Számomra ma – a nagyhéten és a nagyhét utáni napokban – ez a „nemzeti kód”. A húsvétvasárnapi istentisztelet végén először a Himnuszt énekeltük el – „Nyújts feléje…”.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.