2023. december 8., péntek, Mária napja

Címke: Máv-Start

81 cikk 1/9 oldal

Ünnepi csúcsforgalom várható a vonatokon

Karácsonykor és év végén változik a vonatok közlekedési rendje. December 23-án, 24-én és 25-én az ünnepnapi, 26-án a vasárnapi rend szerint közlekednek a vonatok.

Utazás emeletes vonattal

További nyolc emeletes KISS motorvonat szállításáról írt alá tegnap szerződést a MÁV-Start és a Stadler a Dunakeszi Járműjavító Kft. telephelyén.

Új(ra) éjszakai vonattal utazhatunk Budapest és Berlin között (x)

Európa éjszakai vasúti térképét a MÁV-START december 9-étől egy régi-új járatpárral, a Budapest és Berlin között ingázó Metropol EuroNighttal gyarapítja. A vonat útvonala a korábbitól eltérően ezúttal Lengyelországon, azon belül Szilézián keresztül vezet, érintve a terület központját, Wrocłavot is. A megújulás a fedélzeti szolgáltatásokban is megmutatkozik: kényelmes, modern kocsik, jegyárban foglalt, választható összetételű reggeli, bőséges fedélzeti büfékínálat és meleg vacsora lehetősége várja a Metropol EuroNight vonat utasait.

Jönnek a saját gyártású IC-k és az emeletes KISS-ek

Még az idén forgalomba áll hat saját gyártású IC+ vasúti személykocsi, jövő tavasszal pedig további tizennégy – mondta el lapunk kérdésére Csépke András, a MÁV-Start vezérigazgatója.

December 9-én lép életbe az új vasúti menetrend

Az új vasúti menetrend vasárnap lép életbe, a MÁV-START 2018/2019-es menetrendje igazodik az utazási szokásokhoz, az utasforgalmi igényekhez – közölte a MÁV Zrt.

Eredményes a MÁV-Start kiemelt jegyellenőrzési akciója

Az első héten már több mint kétszeresére nőtt a jegyárbevétel a MÁV-Start Dunakeszi és Dunakeszi-Gyártelep állomásán a MÁV-Start novemberi, fokozott jegyellenőrzési akciójának köszönhetően – közölte a vasúttársaság hétfőn az MTI-vel.

MÁV-Start: december 9-én lép hatályba a 2018/2019-es menetrend

A 2018/2019-es vasúti menetrend december 9-én lép életbe, amely már letölthető a MÁV-csoport weboldalán, valamint az utasok előre tájékozódhatnak az online menetrendi keresőben is a belföldi és nemzetközi vonatok indulási és érkezési idejéről – közölte a MÁV szombaton az MTI-vel.
81 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.