2022. augusztus 19., péntek, Huba napja

Címke: MÁV-START Zrt.

24 cikk 1/3 oldal

Rászállt a bliccelőkre a MÁV

Egyre kevesebb bliccelőt csípnek el a vonatokon: míg 2016-ban még 45 ezer, 2017-ben 36 ezer, idén október 31-ig már csak 27 ezer bliccelőre szabtak ki pótdíjat a jegyvizsgálók.

Még több emeletes vonatot kaphat a MÁV-Start

Kiemelt projektté nyilvánította a kormány a MÁV-Start emeletes- motorvonat-beszerzését, így a már megrendelt tizenegy Stadler KISS mellé újabb nyolc szerelvényt rendelhet meg.

Óránként indul balatoni expressz

Az északi parton élőket vagy nyaralókat az is kedve­zően érinti majd, hogy Füredről és Tapolcáról közvetlenül eljuthatnak az Adriára.

Húsz vasúti kocsit gyártanak Szolnokon

Az első kész jármű júniusban gördül ki a gyárból, decemberre pedig a teljes sorozatot legyártják. Jövőre megkezdődhet a hetven, hazai forgalomra szánt kocsi gyártása.

Idén is érdemes vonattal menni a Balatonra

Új és felújított járművekkel, korszerűsített pályával, kedvező jegy- és bérletkonstrukciókkal, valamint a már bevált tóparti vonatokkal készül a MÁV-Start a balatoni nyári idényre.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.