2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: MAtteo salvini

130 cikk 1/13 oldal

Szurkapiszka

Macron és Salvini egymásra találtak. Kapóra jöttek az olasz félnek az ősz óta hétről hétre ismétlődő sárga mellényes tüntetések Franciaországban.

Forza Salvini!

Matteo Salvini olasz belügyminiszter hivatalba lépése óta számottevően csökkentek az Afrikából származó honfoglalók sikeres európai partraszállási kísérletei.

Migrációkutató: működőképes lehet Olaszország migrációpolitikája

Működőképes lehet Olaszország migrációpolitikája, hiszen szuverén államként eldöntheti, hogy partjain kitől tagadja meg a kikötést, ezzel akár jogi vitákat és politikai ellenállást is felvállalva – mondta a Migrációkutató Intézet igazgatóhelyettese az M1 aktuális csatornán pénteken.

Salvini: nem probléma, ha véget ér a Sophia misszió

„Milyen érdeke fűződne Olaszországnak ahhoz, hogy részt vegyen egy nemzetközi misszióban, ha minden megmentett migránst nekünk kell befogadni?” – tette fel a kérdést a politikus.

Salvinivel barátkozna Weber

Míg az Európai Néppárt csúcsjelöltje a jövőben kizárólag unióbarát erőkkel működne együtt, Matteo Salvini továbbra is inkább a nacionalista tábort erősítené.

Olasz–lengyel tengely Brüsszel ellen

A kormányfőhelyettes posztot is betöltő Matteo Salvini olasz belügyminiszter alig egy éven belül az egyik legmeghatározóbb olasz politikus lett egész Európában.
130 cikk 1/13 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.